TATTOO REMOVE

EFFEKTIV OG SKÅNSOM

Tatoveringer fjernes hos os med skånsom og effektiv laserbehandling. Har du en tatovering, som du ikke er helt glad for og ønsker fjernet kan vi hjælpe dig? Vore laser splitter nænsomt farvepartiklerne i huden for at fjerne dem. Nogle tatoveringer er lettere at fjerne end andre, og afhængig af størrelse og farve kan der være forskel på, hvor mange behandlinger, du skal have.

Dit første besøg hos os er en gratis konsultation hvor vi ser din tatovering og taler om de følgende behandlinger der skal til for at fjerne den. 

Ud over  at fjerne tatoveringer kan vi hjælpe med at fjerne permanent makup, f.eks. øjenbryn.

Hos Karma får du den samme super service, som du kender fra frisørstolen, og vi glæder os til at trylle dine gamle tatoveringer væk for dig. Ring eller book en uforpligtende konsultation allerede i dag!

Book en gratis og uforpligtende konsultation allerede i dag!

VEJLEDENDE PRISER PÅ TATOVERINGSFJERNELSE

PR. BEHANDLING

FJERNELSE AF TATOVERING OP TIL 9CM² (3X3CM)
DKK 300,-

FJERNELSE AF TATOVERING OP TIL 36CM² (6X6CM)
DKK 600,-

FJERNELSE AF TATOVERING OP TIL 144CM² (12X12CM)
DKK 900,-

FJERNELSE AF TATOVERING OP TIL 400CM² (20X20CM)
DKK 1200,-

FJERNELSE AF PERMANENT MAKEUP ØJENBRYN 
DKK 600,-

Prisen afhænger af flere variable som tatoveringens tæthed, farver m.m.

SÅDAN FOREGÅR DET NÅR VI SKAL FJERNE EN TATOVERING

For at fjerne tatoveringer bruger vi en laser, der er specialudviklet til at fjerne tatoveringer. Der findes flere forskellige lasere på markedet, men fælles for dem er, at en laserstråle ladet med energi trænger ned gennem huden og rammer farvekornene i tatoveringen. Farvekornene  sprænger i mikroskopiske stykker, og efter et stykke tid fjernes de af sig selv af hudens egne, hvide blodlegemer. Vi har samlet de vigtigste spørgsmål og svar om behandlingen, som du kan læse her:

PRISER – FJERN TATOVERING

Prisen på at få fjernet din tatovering handler mest af alt om tre ting. Hvor stor din tatovering er, hvor meget farve, der er i den og hvor mange behandlinger, der skal til for, at den går væk. Vi har samlet nogle priseksempler, som du kan se her.

SÅDAN SER ET FORLØB UD

Vi starter op med en første konsultation uden behandling, hvor vi ser din tatovering og aftaler nærmere om det videre forløb og hvor mange behandlinger der skal til for at fjerne din tatovering. Præcis hvor mange behandlinger, du skal have for, at din tatovering er væk, afhænger af mange forskellige ting, blandt andet om din tatovering er ny eller gammel og hvilke farver, der er brugt. Vi har samlet de vigtigste spørgsmål og svar om behandlingsforløb her:

PERSONALE

Frida Rokkedal - Kosmetolog - Frisør Karma Thisted

Frida Rokkedal
Kosmetolog