PERMANENT –

SPØRGSMÅL OG SVAR

Permanenten er på vej tilbage og flere og flere  – unge og gamle – udforsker mulighederne for permanente krøller i håret. Så det er ikke længere kun for mormor. Få svar på de vigtigste spørgsmål om permanente krøller lige her.

KAN JEG FÅ PERMANENTET KORT HÅR?

Du kan få permanentet både kort, mellemlangt og langt hår. Mulighederne er forskellige afhængig af længden på din hår, men permanent kan godt lade sig gøre i kort hår.

HVOR LANG TID HOLDER PERMANENTE KRØLLER?

Permanente krøller er… Permanente. De holder rigtig lang tid og forsvinder først, når det gror ud eller du får det klippet af. Du kan også vælge at gå til frisør og få fjernet permanenten igen. 

KAN JEG PERMANENTE MIT AFBLEGEDE HÅR?

Det kan du godt. Det kan være en lidt sværere øvelse, da både afblegning og permanent er inde og pille ved hårenes byggesten. Men det kan godt lade sig gøre, og vi vil gerne hjælpe dig med det. 

KAN JEG FÅ PERMANENTET STORE, BLØDE BARBIEKRØLLER?

Nej, det kan ikke lade sig gøre med permanent. De store bløde krøller får du ved at bruge glattejern eller krøllejern. Hvis du er blevet permanentet, er det dog meget nemmere at få dine hjemmekrøller til at stå flottere og holde længere, så du kan få permanentet håret som et redskab til at få dine krøller til at stå flottere.

JEG HAR FORTRUDT, JEG ER BLEVET PERMANENTET. KAN JEG FJERNE DET IGEN?

Ja, det kan du få gjort ved frisøren.

KAN JEG FÅ SPIRALKRØLLER?

Det kan du godt, det kræver dog noget længde i håret.

LAVER I OGSÅ PROPTRÆKKERKRØLLER?

Ja.

KAN JEG FÅ BØLGEKRØLLER?

Ja.

HVILKET PRODUKTER ANBEFALER I TIL PERMANENTET HÅR?

Vi fører en række produkter der er god til at fremhæve krøller – både naturlige og permanent. Når du kommer forbi og sidder i stolen anbefaler vi gerne de produkter, der passer bedst til dig og dit hår.

GODE RÅD TIL AT VEDLIGEHOLDE DE PERMANENTE KRØLLER?

Det er vigtigt, du ikke reder håret, når det er tørt. Red det igennem lige inden, det skal vasket eller lige efter, mens det stadig er helt vådt. Hvis du har lysnet håret, så anbefales det aldrig at rede i håret, mens det er vådt. Så skal du til gengæld rede det, mens det er tørt, men lige inden du vasker det. Brug en bredtandet kam og det stylingsprodukt, du synes er bedst. Det kan fx være et krøllefremhævende produkt, en krøllecreme, mousse eller olie.

HVILKEN METODE TIL AT LAVE PERMANENTE KRØLLER ER BEDST?

Vi permanenter både på skumspoler, plastikspoler og curler, og har derfor forskellige muligheder afhængig af, hvor store krøller, der ønskes.

HVAD ER PERMANENTE KRØLLER?

Permamente krøller er en omformning af hårets byggesten, som er dem, der bestemmer hårets struktur. Når du bliver permanentet ombygger man håret, så det krøller.

MÅ JEG VASKE MIT HÅR EFTER PERMANENT?

JA. Det er simpelthen en skrøne, at man ikke må vaske sit hår efter en permanent. En permanent er permanent – og derfor kan du ikke vaske den ud ved at bruge shampoo efter en permanent.

BOOK TID

Er tiden inde til permanente krøller? Vi står klar til at trylle lidt krøller ind i dit hår, uanset hvilken større eller type af permanent, du ønsker dig. 

– Eller ring på tlf. 97 92 40 40.