HÅRFARVNING

SPØRGSMÅL OG SVAR

HVORDAN FINDER JEG UD AF, HVILKEN HÅRFARVE DER PASSER BEDST TIL MIN STIL?

Hver dag hjælper vi vores kunder med at matche frisure, farve og stil. Vi tager en god snak om det generelle udtryk, og hvilken farve, der går godt til for eksempel din hud- og øjenfarve.

HVILKEN HÅRFARVE PASSER BEDST TIL MIN HUD OG ØJENFARVE?

Vi er uddannet i at kigge på farver, pigmenter og toner. Fx ved vi at folk med brune øjne naturligt står godt med varme farver som rød, gylden og kobber.

HVAD ER BABYLIGHTS?

Babylights er et andet ord for mange mange små striber. Håret farves i så mange striber, at det fremstår som en helhed, og det derfor ligner naturligt spil i håret og ikke markante striber. Når vi laver babylights tager det længere tid end almindelige striber, da der skal laves mange, ultratynde og fine striber i håret.

HVAD ER BELAYAGE?

Balayage er et udtryk, I måske er stødt på på sociale medier, blogs og lignende. Det er typisk, når farven er mørk i bunden og toner ud til at blive lysere og lysere over længderne og ud til spidserne. Belayage er egentlig et fransk ord, som betyder ”at stryge” og det er en lidt mere blød og tilfældig farveteknik, hvor farven fremstår naturlig.

HVAD ER OMBRE?

Ombre er en farveteknik, hvor det er mørkt i bunden og lyst i længderne, og hvor overgangen stadig er blød, men mere skarp og markant end ved for eksempel belayage.

HVORDAN FÅR JEG DEN BEDSTE OVERGANG TIL GRÅT HÅR?

Vi plejer at anbefale at du får lagt striber, lysninger og reflekser ind, der matcher din naturlige hårfarve. På den måde finder vi en individuel løsning, hvor vi gør overgangen blød.

HVORDAN DÆKKER JEG MINE GRÅ HÅR?

Vi har en række muligheder for at dække de begyndende grå hår, og vores professionelle farver kan matche din naturlige hårfarve, så de grå hår bliver dækket.

KAN JEG FÅ FARVET HÅR SOM GRAVID?

Vi har svanemærkede hårfarver, så du kan fortsætte med at farve hår, selvom du er gravid.

HVAD ER HENNAFARVNING?

Først og fremmest: Hårfarvning med henna er slet ikke det samme produkt eller er relateret til de såkaldte henna-tatoveringer. Vi tilbyder farvning med henna, som både er naturligt og vegansk. Henna er udtræk af rødder og planter og uden skadelige, kemiske stoffer. Du får en mere skånsom farvning og naturligt pleje til håret.

SKADER AFBLEGNING HÅRET MEGET?

Vi bruger de mest skånsomme produkter og anbefaler altid Olaplex-farve ved gentagende lysninger eller afblegninger, som er ekstra god næring til håret og er en uvurderlig hjælp til skadet eller slidt hår.

HVOR LYST KAN MIT HÅR BLIVE?

I princippet kan vi blege alle helt kridhvidt. Ved nogle er det dog sværere end ved andre. Vi bruger forskellige produkter med forskellige farvepigmenter, afhængig af om du vil have det hvidt-hvidt, eller lyst med et skær af en anden farve.

HVOR GODT HOLDER FARVNING AF BRYN OG VIPPER?

Det kommer helt an på, hvordan du behandler det. Hvor tit renser du make-up af, hvor meget sidder du i solen, hvor meget er du i klorvand? Holdbarheden påvirkes af sollys, klorvand og almindelig daglig vask, og farvning af bryn af vipper vil nærmest altid holde længere om vinteren end om sommeren. Med mindre du bruger vinteren under sydens sol.

KAN JEG FARVE MIT HÅR SOM MAND?

Vi har flere og flere mandlige kunder, der gerne vil have farvet håret. Nogen får lyse striber, og håret bliver med farvning ofte nemmere at styre og sætte. Så ja, det kan du sagtens.

DÆKNING AF GRÅ HÅR SOM MAND

Vi kan hjælpe med at dække dine grå hår som mand. Vi blander en individuel farve, der matcher din naturlige hårfarve, og du kommer derfor til at ligne ”dig selv” – bare uden grå hår.

ER FRISØRHÅRFARVE BEDRE END DET, DU KAN KØBE I SUPERMARKEDET?

Vores farveprodukter er typisk mere skånsomme for hår og hovedbund end dem, du kan finde i supermarkedet. Vi har farver som ikke indeholder ammoniak, recorcinol, PPD og MEA, som der er i mange af de farver, du kan købe i butikkerne. Så hvis du vil have den bedste behandling og pleje uden brug af unødig kemi, så er det altid en god idé at tage til frisør.

HVORDAN UNDGÅR JEG FARVEHJELM?

Få altid farvet dit hår ved frisør. Vi er uddannet til at vælge og blande den helt rigtige farve til dit hår, din hud og din stil. Vi ved, hvordan vi skal påføre farven, så farven og pigmenterne fordeler sig mest naturligt i dit hår.

HVAD ER GLOSSING?

Det er en hårfarvning, som ikke dækker 100%. Det fungerer som en hårkur med farvepigmenter, som lige frisker hårfarven op – og lige giver masser af glans og blødhed.

HJÆLP JEG HAR FARVET MIT HÅR DERHJEMME, OG DET ER BLEVET GRIMT. HVAD GØR JEG NU?

Du ringer 97 92 40 40. Vi hjælper med diverse redningsprojekter, hvis du er kommet galt afsted med hjemmefarvningen og har brug for SOS.

– Eller ring på tlf. 97 92 40 40.