LASERBEHANDLING

SPØRGSMÅL OG SVAR

HVORDAN FJERNER MAN EN TATOVERING?

Alle lasere, der bruges til at fjerne tatoveringer, fungerer i princippet på samme måde. En laserstråle ladet med energi trænger ned gennem huden og rammer farvekornene i tatoveringen. Farvekornene sprænges i mikroskopiske stykker, som i de efterfølgende uger fjernes af hudens egne hvide blodlegemer.

GØR DET ONDT AT FÅ FJERNET EN TATOVERING?

Behandlingen kan godt gøre lidt ondt. Det føles ligesom nålestik. Du kan smøre dig med PainFree, som er en lokalbedøvende creme, 90 minutter før behandlingen og pakke området ind i husholdningsfilm. PainFree kan købes hos Karma Tattoo Remove.

HVOR LANG TID TAGER EN BEHANDLING?

En behandling tager mellem 15-45 minutter pr. gang, alt efter hvor stor din tatovering er.

HVORDAN FOREGÅR DEN ENKELTE BEHANDLING?

Du får beskyttelsesbriller på for at passe på dine øjne, mens laserbehandlingen foregår. Herefter skyder vi med laser på det valgte område, og huden bliver i starten helt hvid. Der kan forekomme bitte små sår og blodansamlinger i huden, som køles med is.

HVORDAN STARTER VI ET BEHANDLINGSFORLØB?

Vi starter med den første konsultation, hvor vi ikke behandler din tatovering. Her kigger vi på den og vurderer, hvor mange behandlinger, vi mener, der er brug for. Her kan vi dog aldrig give garantier. Ved den første konsultation underskriver du også en samtykkeerklæring.

KAN JEG GODT FÅ FJERNET TATOVERINGER OM SOMMEREN?

Det er vigtigt at holde området ude af solen 1 måned før og 1-2 måneder efter behandling. I en almindelig regnfuld og grå dansk sommer kan det altså godt lade sig gøre, eller hvis tatoveringen sidder et sted, hvor du altid kan dække den med tøj. Men at få fjernet tatovering og tage på solferie en uge er ikke så god en idé.

HVILKEN LASERTYPE ANVENDER I?

Hos Karma Tattoo Remove anvender vi en Q-switched Nd:YAG laser med bølgelængde 1064nm/532nm. Den er især velegnet til at fjerne sorte, mørkeblå, røde, orange og violette nuancer.

BOOK TID

Er det ved at være tid til at få kigget på at fjerne din tatovering, eller er du allerede i gang med et behandlingsforløb?

– Eller ring på tlf. 97 92 40 40.