BEHANDLINGSFORLØB

SPØRGSMÅL OG SVAR

HVAD ER DET FØRSTE, JEG SKAL GØRE, HVIS JEG VIL HAVE FJERNET MIN TATOVERING?

Book en tid online til en første konsultation, eller ring til os på 97 92 40 40.

HVAD SKER DER TIL DEN FØRSTE KONSULTATION?

Ved den første konsultation går vi ikke i gang med at fjerne din tatovering. Vi kigger på den og vurderer på baggrund af størrelse, farver, alder og fylde, hvor meget hver enkelt behandling koster. Vi kan også give et bud på, hvor mange behandlinger, du cirka skal have, men det er helt uden garanti, da vi ikke kan forudsige præcist, hvor mange behandlinger, der er behov for. Ved den første konsultation skal vi også gennemgå og underskrive en samtykkeerklæring.

BETYDER TATOVERINGENS ALDER NOGET FOR ANTALLET AF BEHANDLINGER?

Hvor mange behandlinger afhænger af flere ting. Jo flere farvekorn, der er i tatoveringen, jo flere behandlinger kræves. Ældre tatoveringer er generelt nemmere at fjerne, fordi huden med årene selv fjerner en del af farvekornene. 

BETYDER FARVERNE NOGET FOR ANTALLET AF BEHANDLINGER?

Ja. Generelt kan man sige, at farverne sort og rød er nemmere at fjerne end fx grøn, brun, mellemblå eller turkis, fordi lasernes bølgelængder ikke matcher disse farver så godt. Farverne beige, rødbrun og aubergine er også specielle, da disse farvekorn risikerer at blive mørke efter den første behandling. Ved fortsat behandling vil disse farver dog også forsvinde.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?

Afhængig af farve og alder skal man som hovedregel regne med gennemsnitligt 6-10 behandlinger, før tatoveringen er væk. Enkelte har behov for flere behandlinger.

HVOR LANG TID SKAL DER GÅ MELLEM HVER BEHANDLING?

Det er lovbestemt, at der skal gå mindst 6 uger mellem hver behandling, så hvis man ønsker sin tatovering væk så hurtigt så muligt, skal der være 6 uger mellem behandlingerne. Vil du have fjernet din behandling med så få behandlinger så muligt, kan du med fordel vente 12 uger mellem behandlingerne. Huden arbejder selv med at fjerne farvekornene mellem behandlingerne, så jo længere tid, der går, jo bedre har din egen hud mulighed for at arbejde for dig og få mest ud af den enkelte behandling.

BOOK TID

Er det ved at være tid til at få kigget på at fjerne din tatovering, eller er du allerede i gang med et behandlingsforløb?

– Eller ring på tlf. 97 92 40 40.