FRA TOP TIL TÅ

I Karma arbejder vi ud fra et totalkoncept. Her skal man kunne få sig en helhedsoplevelse med velvære fra top til tå. Vi tager os således ikke blot kærligt af dine lokker men tilbyder også mini-ansigtsbehandlinger og makeup. Og som noget nyt har vi skabt de helt rette rammer for kropsbehandlinger, så vi også kan tilbyde kropsmassage og voksbehandlinger med mere.

Et andet nyt tiltag, er vores barbershop. Vi har overtaget nabolokalerne og har udvidet salonen med en barbershop, hvor mændene kan komme forbi og få trimmet skægget eller en gammeldags cowboy-barbering.

HOVEDBUNDSPROBLEMER OG HÅRTAB

Hos Karma Frisør tilbyder vi gratis hovedbundstest, hvor vi tjekker din sebumproduktion, som fortæller noget om mængden af talg i din hovedbund. Har du fx tør eller fedtet hovedbund finder vi ud af det, og hjælper med hvilke produkter eller behandlinger, der kan være gavnlige for dig.

Vi har hovedbundsbehandlinger til psoreasis, skæl, infektion i hovedbunden eller kløende hovedbund fra La Biosthetique,

Vi har også produkter, der kan hjælpe ved hårtab efter kemo, fødsel, amning og begyndende skallethed hos mænd. Det kan give kraftigere og hurtigere hårvækst. Ved hårtab er det altid godt at starte forebyggende, da et lille hår tager tre måneder fra det starter inde i hårsækken, til det kommer ud af hovedbunden. Vi kan i nogle tilfælde afhjælpe hårtab ved at forberede hårstråene på at gro hurtigere og kraftigere, når håret begynder at vokse ud igen. Vi har også produkter, der hjælper med kraftigere hårvækst ved alopecia og pletskallethed.

TEMADAGE

Hos Karma Frisør elsker vi temadage, og vi holder alle former for temadage. Vi har jævnligt børneklippedage, hvor hele salonen er fuld af glade børn, og vi har også holdt en mandehørmsaften sammen med vores samarbejdspartnere, hvor den fik fuld gas med barbering, voksning af næsehår, burgere, øl, spiritus, sportssko, tøj og fede biler.

Vi har arrangeret ”far – lær at sætte din datters hår” og har planer om at holde en lignende aften for mødre.

Vi holder makeup aftener og kvindeaftener med bobler og hudpleje, hudtest, rådgivning og vejledning.

Vi arrangerer også temadage i samarbejde med for eksempel psoriasisforeningen, og har planer om en temadag for kræftramte kvinder med rådgivning og vejledning om hårtab, makeup og lignende efter kemobehandling.

BOOK TID

Her kan du booke tid til helhedsoplevelse eller en af de andre behandlinger hos Karma i Thisted. Du er også meget velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål.

– Eller ring på tlf. 97 92 40 40.