DIT HÅR KAN HJÆLPE ANDRE – KARMA FRISØR HJÆLPER MED AT HJÆLPE

Med Karma kan du vælge at donere dit afklippede hår til to gode formål – på en gang.

Karma sender det donerede hår videre til Skandinavisk Parykcenter, hvorefter det laves om til parykker til bl.a. folk der rammes af cancer eller andre sygdomme og behandlinger der forårsager hårtab.

Skandinavisk Parykcenter donerer desuden 500 kr per kg hår til Danske Hospitalsklovne.

Du skal blot meddele os, at du ønsker at lave en hårdonation inden start af klipningen.
Det kræver min. 15 cm hår. Karma håndterer og betaler fragt af håret.

HJÆLP MED AT LAVE PARYKKER

Hår er en synlig del af vores personlighed. Uanset om vi har for meget eller for lidt, om det er velklippet og velplejet, eller vildtvoksende og strittende til alle sider er det en del af vores selvbillede.

Et er at have for meget hår. Noget andet er når man pludseligt intet har. Det er den virkelighed mange kræftpatienter oplever.

Uanset årsag er tab af håret for de fleste lig med tab af den oprindelige og synlige identitet. Tab af hår medfører ofte et uønsket fokus, der leder tanken hen på sygdom frem for et samlet indtryk af den enkelte person.

Vi vil gerne hjælpe, og derfor tilbyder vi vores kunder til at donere hår, som kan hjælpe andre.

SAMARBEJDET

Kunder som ønsker at få afklippet minimum 15 centimeter af deres (ufarvede) hår, kan donere dette til et parykcenter vi samarbejder med. Parykcenteret sender det indsamlede hår til deres samarbejdspartner i Kina, hvor det laves til parykker. 500 kroner pr. kilo hår doneres samtidig til De Danske Hospitalsklovne.

Ønsker du at deltage i dette projekt, kan du donere dit afklippede hår som ovenfor oplyst. Karma Frisør vil herefter sørge for at dit hår sendes til Parykcenteret. Det koster ikke ekstra. Karma Frisør varetager alle omkostninger i forhold til fragt/forsendelse af håret. Du skal blot meddele os, at du ønsker at lave en hårdonation inden start af klipningen. Du kan læse mere på skandinaviskparykcenter.dk.